Therapie voor volwassenen. Te veel ‘dragen’.

PicMonkey Collage
Kunstwerkjes
augustus 1, 2015
spelen en ervaringen opdoen
Spelen is leren in de onderbouw
augustus 1, 2015
Show all

Therapie voor volwassenen. Te veel ‘dragen’.

20140210_171845

Het kan soms lijken dat je iedereen moet ‘dragen’.

Dit kan zorgen dat het allemaal teveel wordt.

Het is goed om dan pas op de plaats te nemen en rustig te kijken naar:

Draag ik onbewust dingen, die ik niet hoef te dragen?

Neem ik verantwoordelijkheden over?

Inhoeverre kan ik de verantwoording bij een ander laten.

Het is goed om hier naar te kijken.

Ik help je om hier snel duidelijkheid in te krijgen en met verschillende interventies hier verandering in aan te krijgen.

 

 

 

2 Comments

  1. Heleen zegt:

    Ik heb heel veel aan de inzichten!
    Super en het werken met grensopstelling naderhand was zeer bevrijdend.

  2. Maartje zegt:

    In het begin was ik sceptisch maar al zeer snel kwam ik tot nieuwe inzichten over mijn jeugd en waarom ik de persoon ben geworden zoals ik nu ben. Ruimte heeft mij enorm geholpen om weer verder te kunnen zonder schuldgevoelens en te (mogen) genieten van wie ik ben en wil zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>