Recensies SBAT training kinderen

 

Recensies SBAT Training

“Ik heb meer zelfvertrouwen
” Ik ben niet meer zo snel boos
” Ik kan beter bij mijzelf blijven, neem niet meer zo snel íets over’.
“Ik voel mij veel blijer

Ouders geven aan:
mijn kind is meer in evenwicht.
Mij kind is weer het vrolijke meisje .
Thuis en op school zien we een grote positieve verandering
Mijn kind is rustiger, minder snel boos en heeft meer vertrouwen in zichzelf
Mijn kind zit beter in zijn vel en is blijer

R kon lang boos zijn en dit is nu een stuk korter geworden. Hij is veel duidelijk naar zijn broer geworden en kan in de relatie naar zijn broer nu voor zichzelf opkomen! Hij ervaarde dat hij rustig werd van de visualisatie en het beluisteren ging ook goed.

Mijn zoon kan nu veel beter met zijn gevoel omgaan. Hij heeft sinds de training geen woede buien meer gehad en hij kan nu veel beter communiceren en kan beter tegen kritiek. N. maakt het graag iedereen naar zijn zin en kan zich ook goed in een ander verplaatsen.
Hij kan daarin nu wel beter voor zichzelf opkomen. Hij kan in feite beter bij zichzelf blijven.
N. is 7 en voor hem waren de visualisaties moeilijk, ondanks dat is hij heel erg gegroeid!

S. Is beter in staat om gevoelens van een ander te zien/herkennen. Kan wat sneller een NEE accepteren.
In de relatie met zijn broer kan hij beter bij zichzelf blijven.

Bijzonder om te zien hoe mijn dochter nu zoveel beter om kan gaan met ‘falen’. Ze wordt niet meer boos en kan veel beter tegen haar verlies.
Ze is ook veel vrolijker!