Recensies

Bevinding van een van de ouders:


Ouderavonden met Marian en Hannie

Toen we na 10 sessies bij Marian met onze zoon Abel stopten, hadden Wim en ik eigenlijk allebei de behoefte om met haar door te praten. We hadden namelijk  gemerkt dat de oudergesprekken voor ons een echte stimulans en inspiratie vormden om thuis met meer rust en humor ons (turbulente) gezinsleven in ‘goede’ banen te leiden.

De eerste avond in september begon voor mij wat nerveus en onwennig, maar al snel was er zo veel herkenning dat dit mij echt uitnodigde mijn verhaal te delen met de andere ouders. Ook de tweede avond in oktober was prettig. Aan de hand van een mooie zin van Marian * en een gedicht uit de Tao Te King voor ouders ontstonden de gesprekken.

Ik vind het best intense avonden met veel emoties en informatie om op door te denken/voelen. Fijn ook om te horen dat er meer mensen zijn bij wie niet alles vlekkeloos verloopt, met elkaar te lachen om voorbeelden uit het dagelijks leven en om geraakt te worden door inzichten die duidelijk maken dat mijn eigen opvoeding  doorklinkt in de manier waarop ik zelf onze jongens grootbreng.

We komen graag weer in januari.

Groeten van Caroline