AVG
augustus 15, 2018
Ik-grensbewustzijns- training VOOR KINDEREN!
september 25, 2018
Show all

Reactie van een ouder

logo lemniscaat

Wij zijn bij Marian terechtgekomen met ons zoontje van 5. Door de druk op school kreeg hij last van faalangst en onzekerheid. Hierdoor ontstond veel boosheid, verdriet en geen plezier meer hebben in school.  

 Al meteen bij het intakegesprek was er een goed gevoel. Marian luistert en begrijpt en geeft je als ouder ook eyeopeners. De therapie die ze geeft is een hele speelse en laagdrempelige manier van kwartjes laten vallen die past bij de leeftijd. Meteen na de eerste keer was er al iets veranderd. Ons zoontje ging heel graag naar haar toe.

 Daarnaast heeft ze een gesprek op school gehad en zijn de juffen een andere weg ingeslagen. Inmiddels in groep 3 aangekomen gaat het heel erg goed.  Het kost ons geen moeite meer om ons zoontje naar school te krijgen en ook thuis is hij veel minder boos. Ook als iets niet lukt kan hij daar nu veel beter mee omgaan. Het heeft ons hele gezin echt goed gedaan!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>