Kindertherapie
september 1, 2015
boek een opa om nooit te vergeten
Boekentips
december 19, 2015
Show all

Kunstwerkjes

kunstwerk in goud

 

IMG_2756kunstwerk in goud

Toveren met verf!       IMG_0911

 

 

 

IMG_1008      Sommige kinderen komen snel in onzekerheid.

Hierdoor vinden ze het soms lastig om iets te maken en weer in zichzelf te geloven.

Het is echt genieten, als een kind dat gevoel opzij weet te zetten en in zijn/haar eigen kracht iets kan maken. Het mooist moment?  Dat het kind vol trots en blijdschap naar zijn eigen werk kijkt.
Het gaat om de ervaring en wat het kind er zelf van vindt!

Dans en expressie:

Zeer bevrijdend kan het zijn als een kind ervaart dat hij/zij  op muziek haar eigen danspassen kan verzinnen. Dit is zeer voedend voor de creativiteit.    OP het moment zien we veel dansjes op youtube die kinderen nadoen. Dat is ook leuk. Echter de vrije expressie is zo belangrijk.  Ik heb deze week kunnen genieten van een prachtige dans van een kind.  Eerst klonk de muziek raar in haar oren, echter al snel werd ze één met de muziek en verzon terplekke een prachtige dans.  Alles leek te kloppen: haar bewegingen, het ritme, haar gezichtsuitdrukking, prachtig gewoon.

Zo onzeker en angstig als ze eerst was en nu dit prachtige optreden tijdens haar laatste sessie.   Geloof in jezelf en durf te stralen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>